Khas Untuk Yang Ada Angin Gastrik Gerd & Anxiety

ANGIN

ANGIN

PUNCA UTAMA

Jika anda ada masalah di atas Ramuan ini sesuai untuk hilangkan masalah anda kesan seawal 3 hari

Temubual bersama akak yang ada Gastrik dan bagi ayah mertua minum G6 Plus ada Angin dan Anxiety.. 

Temubal bersama Cik Silvia dari Perak yang ada masalah Angin dan Anxiety setelah menggunakan G6 plus…👇👇

KEHIDUPAN SEHARIAN KITA SERING TERDEDAH DENGAN MASALAH BEGINI

Perut Kembung/ Angin

Jantung Berdegup Laju

Sakit Dada / Nyeri dada

Gastrik/ Gerd

Sembelit/ Tak Lawas

Sukar Tidur

Anxiety Disorder

Sakit Belikat/ Bahu

Pedih ulu hati

Cepat letih/ Loya

Hampir 75% golongan berumur 35 hingga 60 tahun keatas  yang menghadapi situasi ini dan ianya masih wujud sehingga hari ini

kanser-1.jpg
Ramai orang tak ambik kisah sebab selalu di gambarkan berita palsu yang kononya masalah ini akan hilang dengan sendiri, tapi percaya tak, kalau dibiarkan akan menjadi lebih teruk lagi.

APA KATA PENGGUNA G6 PLUS?

TESTIMONI Sebu/Sakit Ulu Hati/Dada Kejap/Gastrik

Alhamdulillah, sendawa banyak sekali, sebu yang ketat diperut sudah tak ada. Sakit ulu hati dan dada kejap pun dah hilang.Moga masalah gastrik tiada lagi,” Encik Azmi

MEMPERKENALKAN

Minuman Botanikal  Campuran

JUS G6 PLUS

Kandungan bahan utama dalam G6 Plus terbukti sangat sesuai untuk menyelesaikan semua masalah Angin dalam badan

MASALAH APA YANG BOLEH DISELESAIKAN DENGAN G6PLUS?

ANTARA BAHAN-BAHAN YANG DIGUNAKAN

Dijamin selamat dan halal untuk digunakan

Lebih dari 40,981 pengguna mendapat manfaat dari G6 Plus

Kenapa pakar-pakar mengatakan G6 PLUS ni lain dari yang lain

Kebaikan G6 Plus

TESTIMONI Berdebar/ Berat kepala/ Fikiran bercelaru

“Alhamdulillah, baru dua hari minum G6 Plus, dada dah kurang semput, nafas pun rasa lancar. Bagaikan diber nafas yang baru”. Puan Kartini

Testimoni Perut Kembung/ Badan Lesu

Perut kembung dan takde tenaga nak kerja, perasaan takut macam-macam. Alhamdulillah dah tak ada semua tu –Tuan Zul

Testimoni Susah Nak Tidur/Lena

Sebelum ini nak tidur selalu kena telan ubat, Alhamdulillah sekarang asbab G6 Plus ni nak tidur dah x perlu ambil ubat dah. –Puan Norfarhana.

Untuk mereka yang betul-betul nak keluar dari masalah di atas, kami berbangga dengan anda, kerana tindakan anda dan kepercayaan anda kepada produk kami.

Promosi akan Tamat pada bila-bila masa dari sekarang

Jam
Minit
Saat

Bayar pada POSMEN atau SECARA ONLINE Sekarang!!

Kami berbesar hati untuk bagi HADIAH CABUTAN BERTUAH barangan yang bernilai lebih RM800 kepada mereka yang membeli dengan kami.

Beli Sekarang dan dapatkan Harga Offer

POTONGAN HARGA sehingga 52%!

Tapi jangan risau..

Special untuk anda hari ini, kami menyediakan free gift untuk pembelian 2 botol ke atas

Harga promosi ini direct dari HQ sahaja !!

Peringatan mesra: SPECIAL OFFER ini diberikan pada waktu ini sahaja dan di website ini sahaja. Anda takkan jumpa offer ni di tempat lain.

Testimoni Pengguna

FEEDBACK DARI PENGGUNA G6 PLUS

Alhamdulillah Gastrik dah semakin baik, repeat lagi 3 botol

Sembelit, Angin Sebu, Selalu Berdebar-debar dan tidur larut malam sudah selesai

Sudah minum 2 botol, Angin dalam badan dah kurang

Baru 5 kali minum, gastrik 80% dah sembuh

Alhamdulillah sudah minum 2 botol, Gastrik dan Gerd dah pulih

Alhamdulillah, repeat lagi 3 botol, Sesak Nafas dah hilang, Perut Kembung dan Angin dah berkurang

Soalan Lazim

Untuk kesan terbaik ambil 15ml setiap pagi selepas sarapan dan waktu malam sebelum tidur, Cup sukatan disediakan

Kesan terawal yang kami terima dari pelanggan adalah seawal 2 – 7 hari penggunaan. Tetapi mengikut antibodi masing2, ada cepat ada lambat.

Produk kami berasaskan bahan semulajadi dan tiada bahan campuran kimia, selamat digunakan tanpa ragu2.

1 Botol ada 300ML dan boleh tahan sehingga 25 – 30 hari mengikut kegunaan hMyISAMn.

Produk G6 Plus ni rasanya manis kurma dan tiada pemanis tiruan yang terlarang. Selamat digunakan.

Tidak, produk kami tidak mempunyai gula, dan manis asli dari bahan2 semulajadi.

Tak, G6Plus menggunakan ramuan herba asli dari turun temurun terdiri dari 6 bahan terpilih seperti madu,aloe vera, bawang putih, halia bara, delima & buah prume

Pengkelasan produk merupakan produk yang TIDAK DIKAWAL oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD). Rujukan no siri permohonan : 091219/12/017

Barang akan sampai dalam masa 1 – 5 hari bekerja.
Selalunya cuma akan ambil masa 1 – 3 hari sahaja.
Kalau selepas 5 hari tapi barang anda belum sampai, boleh hubungi kami di 01163469213

Ya, selepas membuat pembelian wakil kami akan hubungi atau whatsapp untuk membantu menyelesaikan masalah gastrik Tuan/Puan

Sebarang keraguan atau pertanyaan anda boleh hubungi kami melalui talian dibawah

No tel

+601163364541

Email

g6plus.ainaherbs@gmail.com

Note: This site is NOT a part of the tiktok website or TikTok. Additionally, this site is NOT endorsed by TikTok in any way. TikTok is a trademark of ByteDance